Munkamódszer

kuld-3U6B5146Találkozásaink alkalmával olyan beszélgetési technikát alkalmazok, amely önbecsülése, önbizalma erősítésének, erősségei felszínre hozásának legjobb lehetőségét kínálja. Amennyiben válaszút előtt áll és fontos lépést kell tennie, képes lesz a legjobb döntést hozni és sikeresen végigmenni a kiválasztott úton.

A beszélgetések során teljes figyelmemet Önre fordítom! Segítek megtalálni a céljai elérését akadályozó tényezőket. Együttgondolkodással megtaláljuk, mik az Ön számára legfontosabb célok, és felállítjuk a tervet ezek elérésére, önbizalmának növelésére, erősségeinek teljesebb kihasználására, álmai megvalósítására. Segítek a dolgokra objektíven tekinteni és életútját jó irányba fordítani.

 “Egy problémát nem lehet ugyanazzal a gondolkodással megoldani, mint amivel létrehoztuk.”  Albert Einstein

Teljes diszkrécióra számíthat! Visszajelzésekkel, ötletekkel, új nézőpontok felvetésével segítem Önt!

Közös erőfeszítéssel kitaláljuk, milyen, akár eddig rejtve maradt erősségekre támaszkodhat, esetleges álláskereséskor és a munkahelyén hogyan tudja legjobban értékesíteni önmagát. (Tudta, hogy a munkakeresés és az értékesítés között rengeteg a hasonlóság?)

Kapcsolat

cat-lion-mirror2Megtaláljuk, mik a leginkább Önhöz illő módszerek, sikeresen hozzásegíthetik célja eléréséhez. Megérdemli, hogy örömteli életet élhessen!

Akik pszichológushoz fordulnak, hosszabb ideig, hónapokig, évekig járnak terápiára. Az életvezetési tanácsadás 3-6 találkozásból áll. A találkozások során olyan változások várhatók nézőpont és gondolkodás tekintetében, amelyek segítségével nemcsak az azonnali, hanem a későbbiekben felmerülő munkahelyi és magánéleti problémákkal is sikerül majd megküzdeni.

Vannak, akik barátaikhoz fordulnak tanácsért. Ez természetes, sőt jó dolog. De tudnunk kell, hogy a barátságok alapja a kölcsönös rokonszenv. Tehát barátaink nagy valószínűséggel egyet fognak akarni érteni velünk, nem valószínű, hogy új nézőpontból láttatják majd velünk helyzetünket. Továbbá barátaink a maguk élettapasztalatából indulnak ki, az ő választásuk nem biztos, hogy a mi helyzetünkben is épp a legjobb irány.karrier-boldogsag.hu:sunshine_Peter5

A coaching jövőorientált program. Ennek az a lényege, hogy bármi is történt a múltban, megtörtént, viszont a jövőnket alakíthatjuk úgy, ahogyan mi szeretnénk. A coaching során visszatekintünk a múltba is, aminek elsődleges célja, hogy korábbi élet- vagy munkatapasztalatokat új megközelítésből vizsgáljunk. Korábbi élethelyzetek sikeres megoldásait kielemezzük, személyes értékeket találunk, köztük olyanokat is, amelyekről korábban talán nem is sejtette, hogy Önben rejlenek. Önbizalmat és erősebb önértékelést építünk. Olyan megoldási mintákhoz jutunk, amelyek a későbbiekben is hasznosak lesznek.

Kapcsolat