Rólam

“Néha ott van előtted az ajtó, mindössze annyit kell tenned, hogy kinyitod, és megnézed, mit rejt.” Nora Roberts

 “Az alkalom fel nem ismerésén, a tévedésen a legjobb szándék sem segít.  A reális szem, a döntés és határozott cselekvés képessége viszont... meg tudja sokszorozni az erőt.” Kosáry D.

Kuld-3U6B5079-2-1Sok éven át nemzetközi nagyvállalatok magyarországi leányvállalataiban dolgoztam, ezen belül öt éven át szervezeti tanácsadóként egy vezető tanácsadó cégnél, egy évtizeden keresztül pedig termelő vállalatoknál, mint humán erőforrás igazgató.

Eredeti végzettségem okleveles közgazdász, diplomáimat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd ezen egyetem és a London Business School közös MBA programján szereztem, később az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának tagjává váltam.

Sok éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, képzéssel, humán erőforrás tanácsadással. Akkreditált életvezetési tanácsadóként, coachként is arra törekszem, hogy munkám során az életvezetési tanácsadás szakterületét a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek megfelelő szinten lássam el.

Kiemelt területeim a karrier-tanácsadás, munkahelyi és magánéleti elakadások továbblendítése a kommunikáció és az érzelmi intelligencia fejlesztésével, konfliktusok megoldása, segítség abban, hogy hogyan álljuk meg helyünket sikeresen az üzleti világban és a családban.

Erősen empatikus egyéniségem miatt mindig, munkámban és magánéletemben is nagyon sok ember fordult hozzám karrier és személyes problémák megosztása és közös gondolkodás végett. Mindig maximális figyelemmel hallgatom meg a hozzám forulókat. Objektív látásmóddal segítek a dolgok minél szélesebb körüljárásában és a lehetséges utak közötti választásban.

Megtapasztaltam, hogy milyen erős hatása van a pozitív pszichológiának és az érzelmi intelligenciának arra, hogy konfliktusainkat megoldjuk, és, hogy életünket hatékonyabb és sikeresebb pályára lendítsük. Az a tapasztalatom, hogy ügyfeleim a közös munkánk során hosszú távra szereznek készségeket üzleti, munkahelyi és magánéleti vállalásaik sikeres megvalósítására.

Két lánygyermekemet nevelem, ők ma-holnap már felnőttek. Életem évtizedei során magam is átéltem a karrierút örömeit és nehézségeit, a magánélet, a gyermeknevelés és a család boldogságát és elakadásait.

Tomori Nóra

Humán erőforrás szakértő, karrier és életvezetési tanácsadó

Kapcsolat