Skip to content
Tomori Nóra

Életvezetési tanácsadás Life Coaching

HOGYAN ÉLHETÜNK MEG TÖBB SIKERT?
HOGYAN LEHETÜNK BOLDOGABBAK?

Sikeres szeretnél lenni? Szeretnél az élet minden területén megfelelni? Szeretnél elégedett lenni önmagaddal? Szinte mindannyian azt tapasztaljuk, hogy egyre nehezebb mindenben jól teljesítenünk.

A világ körülöttünk egyre gyorsabban változik, sok a stressz és a konfliktus, nagy a rohanás, kevés a kapaszkodópont. Egyre több dologgal kell egyszerre megküzdenünk és egyre kevesebb időnk van bármire, leginkább önmagunkra. Néha elveszünk vállalt szerepeink között, elveszítjük önbizalmunkat, elkerülnek a sikerek, erősödnek félelmeink, esetleg komolyabb válságba kerülünk. Sokszor hatalmas erőfeszítéseket teszünk, hogy egyenesbe jöjjünk, de hiába, mert bevésődött gondolkodásunk vezetett bennünket nehéz helyzetünkbe. Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy úgy érezzük, olyan helyzetbe kerültünk, amit nem tudunk egyedül megoldani.
Abban tudok segíteni Neked, hogy visszanyerd, felépítsd önbizalmad, felismerd és megszilárdítsd erősségeidet, sikerre vidd munkahelyi és magánéleti elképzeléseidet, vagy meg tudd hozni életed fontos döntéseit. Mielőtt feladnád bármilyen célodat, mindig jusson eszedbe: életünk három szegmense munkánk, családunk és önmagunk. Ha ezek bármelyikében sikerül megoldást találnunk egy problémára, azzal mindhárom területet jó irányba változtatjuk!

Segíthetek Neked abban, hogy önbizalmat építve, erősségeid felszínre hozásával és tovább erősítésével elérhesd munkahelyi és magánéleti céljaid.

Kapcsolat

A világ körülöttünk egyre gyorsabban változik, sok a stressz és a konfliktus, nagy a rohanás, kevés a kapaszkodópont. Egyre több dologgal kell egyszerre megküzdenünk és egyre kevesebb időnk van bármire, leginkább önmagunkra. Néha elveszünk vállalt szerepeink között, elveszítjük önbizalmunkat,elkerülnek a sikerek, erősödnek félelmeink, esetleg komolyabb válságba kerülünk. Sokszor hatalmas erőfeszítéseket teszünk, hogy egyenesbe jöjjünk, de hiába, mert bevésődött gondolkodásunk vezetett bennünket nehéz helyzetünkbe. Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy úgy érezzük, olyan helyzetbe kerültünk, amit nem tudunk egyedül megoldani.
Abban tudok segíteni Önnek, hogy visszanyerje, felépítse önbizalmát, felismerje és megszilárdítsa erősségeit, sikerre vigye munkahelyi és magánéleti elképzeléseit, vagy meg tudja hozni élete fontos döntéseit. Mielőtt feladná bármilyen célját, mindig jusson eszébe: Életünk három szegmense munkánk, családunk és önmagunk. Ha ezek bármelyikében sikerül megoldást találnunk egy problémára, azzal mindhárom területet jó irányba változtatjuk!

Segíthetek Önnek abban, hogy önbizalmat építve, erősségeinek felszínre hozásával és tovább erősítésével elérhesse munkahelyi és magánéleti céljait.

Kapcsolat
tomori nóra tanácsadó
boldogság

“Boldogságunk nem birtoktárgyainkból és aranyunkból származik, hanem a lelkünkből.” Democritus

“Csak mi magunk döntünk arról, hogy boldogok vagyunk, vagy szerencsétlenek.” Menis Yousry

Alább felsorolok néhány olyan okot, amiért emberek hozzám fordulnak:

 • – általános boldogtalanság-érzés
 • – nem találja a helyét
 • – lelki problémák, személyes válság
 • – párkapcsolati problémák
 • – több öröm, több boldogság megélésének vágya
 • – szülőként megélt dilemmák

 “Nem a hely vagy a körülmények, hanem egyedül a gondolat tesz minket boldoggá, vagy boldogtalanná.” Sir Roger L’Estrange

Találkozásaink alkalmával olyan beszélgetési technikát alkalmazok, amely önbecsülésed, önbizalmad erősítésének, erősségeid kihasználásának legjobb lehetőségét kínálja. Amennyiben válaszút előtt állsz és fontos döntést kell meghoznod, képes leszel a legjobb döntést hozni és sikeresen végigmenni a kiválasztott úton. Teljes figyelmemet Rád irányítom. Segítek Neked megtalálni és kiküszöbölni a céljaid elérését akadályozó tényezőket. Együttgondolkodással lehetővé tesszük álmaid megvalósítását. Segítek a dolgokra objektíven tekinteni és életed útját jó irányba jó irányba fordítani.
Amikor gyerekek voltunk, megtanultunk környezetünktől egy akkor beváltnak hitt módszert életünk irányítására. Kialakítottuk szokásainkat és gondolkozásmódunkat, amelyek akkor hasznosak voltak. A világ gyorsuló változásai során, új körülmények között megoldási sémáinkon is változtatnunk kell. Életünk során mélyen rögzültek beidegződéseink arról, hogy a dolgoknak hogyan kell/kellene működniük. „Ezt márpedig így kell csinálni.” Oda márpedig úgy kell menni. Mára elvesztek a “mindenható” módszerek életünk irányítására. Ezért el kell engednünk beidegződéseinket, amely által a mozdíthatatlannak tűnő akadályokat is fel tudjuk számolni.

Mire számíthatsz életvezetési tanácsadás után?

 • sikerélményre, hogy tettél valamit magadért
 • pozitívabb gondolkodásra
 • jobb célorientáltságra
 • energiák jobb fókuszálására
 • jobb keresetre
 • önmagad és érzéseid jobb megértésére
 • érzelmeidet sikeresebben tudod majd irányítani
 • változtatásokat bátrabban fogsz felvállalni
 • sikeresebben fogsz kommunikálni
 • pozitív énképre
 • önbizalomra
 • jobb stressz tűrőképességre
 • összetartozás-érzés jobb megélésére

A boldogság kétségtelenül a legfontosabb dolog életünkben, de kevesen tudják, hogy a boldogság tanulható!

“Ahhoz, hogy jó egészségnek örvendjünk, hogy boldogságot hozzunk családunk számára, először is a saját gondolatainkat kell megtanulnunk irányítani. Aki a saját gondolatait irányítani tudja, megtalálhatja az utat a megvilágosodáshoz, a bölcsességhez és az erényhez.” Buddha

Ha képesek vagyunk a világot másképp szemlélni mint korábban, akkor életünket is más mederbe terelhetjük. Ezt nehezen ismerjük fel. A szokásos gondolkodási rutinjainkat pedig még nehezebb elengedni. Ha sikerül új látásmódot találni és erősségeinkre koncentrálva kitűzni céljainkat és az odavezető lehetséges utat, sokkal boldogabbak lehetünk. A boldogság tényleg tanulható!

“ Akkor lehetünk boldogok, ha átformáljuk a dolgokhoz fűződő hozzáállásunkat és gondolatainkat.” Dalai láma

Kapcsolat

Életvezetési tanácsadás díj

Online vagy személyes konzultáció esetén (időtartam: alkalmanként 90 perc.)

Díj magánszemélyeknek90 percre 30.000 Ft.

Díj vállalati megbízó esetén: egyeztetés alapján.

Mit tartalmaz az életvezetési tanácsadás díj?

Elmélyült beszélgetéseket, amelyek során sok rejtett erősséget felszínre hozunk, kérdőívekkel és tesztekkel is elmélyítjük az önismeretet, felismerjük a lehetséges előrelépési irányt és az oda vezető utat.