Skip to content

Karrier tanácsadás, karrier coaching, karriertervezés

Gondoltad volna, hogy munkánk és szakmai életünk során sokkal több hasznos és később sokszorosan kamatozó tapasztalatot gyűjtünk össze mint gondolnánk, és sokkal több személyes erősségre, készségre támaszkodhatunk, mint amit magunkról elhiszünk?

Mit jelent a karrier tanácsadás / karrierváltás tanácsadás?

Olyan támogatást jelent, amely során erősségeidre, értékeidre támaszkodva, közös gondolkodással segítek karriercélod kitűzésében és az álláskeresésben. A 2-6 személyre szabott beszélgetés során önismereti és életút-tesztek, tízéves humán erőforrás igazgatóként eltöltött, és sokéves tanácsadói tapasztalatom segítségével haladunk. Segítek ütős önéletrajzod elkészítésében is és az állásinterjú kérdéseire és válaszaira is felkészítelek. Segítem önmegvalósításod, esetleges újragondolt pályaválasztásod.

Neked való, ha 

 • nem vagy biztos benne, hogy milyen munka lenne igazán neked való
 • konkrét álláskereséssel kapcsolatos kérdésekre keresel választ
 • van ötleted a célokról de iránymutatást szeretnél a karrier-út konkrét tervezésében

Mit jelent a karrier coaching?

Személyes mentorálást jelent, melynek során személyes fejlődésben, problémamegoldásban segítelek, hogy ki tudd bontakoztatni a benned rejlő lehetőségeket, sikeres gondolkodási mintákat tudj kialakítani és könnyen elérd célkitűzéseidet. Gondolj úgy a karrier coachingra, mint a karriered személyi edzőjére. Segítek méginkább kiaknázni belső erőd, kompetenciáid, versenyelőnyöd. 

Neked való, ha

 • már tisztában vagy a céljaiddal de szeretnéd jobban kibontakoztatni képességeidet és jobb teljesítményt elérni
 • önreflexióra és személyes fejlődésre törekszel és új gondolkodási és cselekvési mintákat szeretnél kialakítani
 • olyan személyes támogatásra van szükséged ami személyre szabottan kísér végig a fejlődési folyamaton 
 • szeretnéd tudni, alkalmazottként vagy vállalkozásépítésben tudnál jobban érvényesülni és továbbfejlődni

Sokszor nehéz szakmai és személyes értékeinket felismerni és tudatosítani önmagunkban. Ha viszont megtesszük, sokkal nagyobb önbizalomra tehetünk szert és messze több sikerre számíthatunk!

“Amikor azt mondom feladom, gondolj arra, másvalaki azt mondja: Egek, micsoda lehetőség!”   Brown, H. Jackson

Pályaválasztás / Pályamódosítás / Karriertervezés / Álláskeresés / Önéletrajzírás / Interjúra felkészülés/ Visszatérés GYES után / Külföldön munkavállalás

 • Több örömre, elismerésre, megbecsülésre vágysz? Szeretnéd tudni, milyen foglalkozás való Neked?
 • Szeretnéd személyes munkapiaci márkádat erősíteni? Szeretnél feljebb jutni a ranglétrán?
 • Olyan feladatra vágysz, amelyben több önmegvalósítást találsz? Fáradtnak, kiégettnek érzed magad?
 • Pályaválasztási tanácsadót keresel? GYES után visszatérnél? Szeretnél tökéletes önéletrajzot és állásinterjúra felkészülni?
Tomori Nóra karrier tanácsadó

Meggyőződésem, hogy a szakmai sikerek legalábbis egyik kulcsa kommunikációnk minősége, ennek súlyát képtelenség túlbecsülni.


Ötletekkel és új nézőpontokkal segítem életutad alakítását vagy esetleges döntéshelyzeted. A találkozás-sorozat tapasztalatai és felismerései hosszú távon is kamatoznak majd. Megerősödött önbizalommal és értékesség-tudattal léphetsz tovább élet- és karrier utadon.

 

Karrier tanácsadás és karrier coaching online, vagy személyesen

Teljes figyelmemet Rád fordítom! Közös erőfeszítéssel megtervezzük, hogy céljaid hogyan érhetők el, milyen erősségekre és segítségekre támaszkodhatsz, és hogyan tudod legjobban értékesíteni és érvényesíteni Önmagad. (Tudtad, hogy a munkakeresés és az értékesítés között rengeteg a hasonlóság?) Megérdemled, hogy kielégítő és örömteli életet élhess!

Ha sikerül megtalálnod új munkahelyed, támogatlak a beilleszkedési szakaszban is!

 “Minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik, de a második lépést is meg kell tenni, és a harmadikat, meg az összes többit, amik a célod eléréséhez szükségesek.”   D. MillmanKapcsolat

Karrier tanácsadás és karrier coaching árak

Online vagy személyes konzultáció esetén (időtartam: alkalmanként 90 perc.)

Díj magánszemélyeknek90 percre 30.000 Ft.

Díj vállalati megbízó esetén: egyeztetés alapján.

Mit tartalmaznak a karrier tanácsadás és coaching árak?

Elmélyült beszélgetéseket, amelyek során sok rejtett erősséget felszínre hozunk, kérdőívekkel és tesztekkel is elmélyítjük az önismeretet, felismerjük a személyiséghez és tapasztalatokhoz jól illeszkedő karrier-irányokat és az oda vezető utat, fejlesztjük a nagyon jó CV (és motivációs levél, Linkedin profil) megírásának készségét, az önbizalmat és a jó válaszokat az állásinterjún.

Karriertervezés

Pályakezdők figyelmébe: egyéni pályaválasztási tanácsadás

Egyénre szabottan  segítek megismerni az álláskeresés hatékony technikáit. A munkatanácsadás során segítem munkaerőpiaci ismereteid bővítését, az önismereted mélyítését.  Segítek olyan karriercélokat kitűzni, amik jól illeszkednek egyéniségedhez. Első munkahelyünk megtalálásakor kiemelten fontos figyelembe vennünk, hogy ez később referenciaként szolgál majd. Érdemes jól választani! Pályaválasztási tanácsadással is segítelek! Felkészítelek az állásinterjúra, segítek átgondolni a lehetséges interjúkérdéseket és az ütős, mégis az egyéniségedhez illő válaszokat.


Visszatérő kismamák figyelmébe:

Pontosan értem a munkába visszatérni vágyó kismamák helyzetét, két gyermeket neveltem fel magam is. A magyarországi munkaerőpiac jelenleg mérsékelten van felkészülve a gyermekes anyák szükségleteihez való alkalmazkodásra. Segítek a munkába visszatéréssel kapcsolatos döntés meghozásában, ami sokszor újra pályaválasztást jelent. Segítek önismereted és önbizalmad elmélyítésében, a lehetőségek végiggondolásában, a személyes márkaépítésben, ütős önéletrajzod megírásában, az állásinterjúra felkészítelek.


Elbocsátást átélők figyelmébe:

Az elbocsátás hatalmas stressz, a lelki betegségek kialakulásának egyik fő tényezője. De fel lehet dolgozni, sőt hasznos élettapasztalattá válik! Olyan tapasztalattá, melyet később előnyünkre fordíthatunk, hiszen ilyen esetben a változásokkal való megküzdésünk képessége és alkalmazkodóképességünk ugrásszerű fejlődésen megy keresztül. Nem szabad önvádat építenünk, mert a mai gyorsan változó világban bárkivel megtörténik, hogy nem önszántából változtat munkahelyet, foglalkozást, életpályát.

“Életünk állandó mozgás a siker és a kudarc között. Csak rajtunk múlik hogy döntően a kudarc vagy a siker térfelén mozgunk-e.”  Josef Kirschner

„Aki akar, azt viszi a sors, aki nem, azt sodorja”  A A Seneca

Sok ügyfelem tapasztalta meg, hogy a kényszernek induló karrierváltás és ismételt pályaválasztás végül örömteli új élethez vezetett. Segítek ütős önéletrajzod megírásában, az állásinterjúkra felkészítelek, új munkahelyed megtalálásában és a helyzet kiváltotta stressz kezelésében is segítek.

Külföldön élők, dolgozók figyelmébe:

Külföldön vállalni munkát nagy kihívás, nyilván ezért is keresnek nagyon sokan az országhatáron túlról. A külföldi munkahelyi nehézségek, a kulturális különbségek, a gyakori elszigeteltség-érzés, az ottani előrejutás, munkahely változtatás, és a gyakran felmerülő „maradjak vagy hazatelepüljek” kérdés kapcsán segítek a megbirkózásban.
 
 
A karriertanácsadás és coaching során egyénre szabott segítségre számíthatsz:
 
 • Munkapiaci értéked erősítésében,
 • Önbizalmad elmélyítésében, önértékelésed javításában és önismereted gyarapításában,
 • Ütős önéletrajz megírásában, és állásinterjúra felkészülésben,
 • Kommunikáció fejlesztésében, önérvényesítésben és önmegvalósításban,
 • Stressztűrés fokozásában,
 • Személyes márkaépítésben és pályaválasztási tanácsadásban.
 • Problémamegoldóképességed fejlesztésében
 • Stressztől megszabadulásban

Kapcsolat

Nem a Neked való foglalkozást
vagy munkát választottad?

Útmutató, hogyan változtass az életeden

ut

ebook

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

Ebből a rádióinterjúból jobban megismerhetsz engem:
 
Trend FM Radiocafe

Karrier tanácsadás, coaching fogalma és kapcsolódó kifejezések:

karrier / életpályafoglalkozás, munka terén érvényesülés, előrejutás 

karrier coaching / karrier tanácsadás /álláskeresési tanácsadásolyan tanácsadási folyamat, amelynek célja a sikeres munkavállalás és a munkahelyen való sikeres működés megvalósítása 

karrier coach / karrier tanácsadó / karrier trénerpályaválasztással és pályamódosítással foglalkozó szakember

Karrier váltás / karrierváltás / pályamódosításúj foglalkozás megválasztása a személyiség és a készségek legjobb kihasználásával

Önéletrajz / CV – az álláskeresők munkavállalásához szükséges legfontosabb adatait tartalmazó írott összegzés

Motivációs levéla pályázó személyesebb indítékait és készségeit kihangsúlyozó kísérőlevél

Próbainterjú – a várható állásinterjú legkritikusabb kérdéseire a jó válaszok kitalálása

CV tanácsadás – a sikeres álláspályázathoz szükséges tartalom megbeszélése

Pályaválasztási tanácsadás teszt – Olyan személyiségteszt amely arra ad választ, milyen foglalkozás-fajtákban célszerű gondolkodni