Skip to content

Személyes boldogság

Munkánkban és magánéletünkben is a legnagyobb nehézséget többnyire társainkkal való kapcsolataink okozzák. Valami nem úgy működik, ahogy kéne. A dolgok nyitja sok esetben a kommunikációban van.

Segítek Neked kapcsolataid javításában. Közös gondolkodással segítek lelki békéd megteremtésében. Segítek kiutat találni elakadásaidból, hogy életed továbblendülhessen.

“Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.”    Tatiosz

Sokszor úgy érezzük, túlárasztanak bennünket a dolgok, amiket muszáj megtennünk, és a körülményeket tesszük felelőssé nehéz helyzetünkért. Ki kell deríteni, mi a legfontosabb cél, amit el szeretnél érni. Hiszem, hogy amikor pontosan tudjuk, mit akarunk, meg is tudjuk valósítani.

“Az élet megtanította nekünk, hogy a szeretet nem az egymás szemében való elmerülésből áll, hanem abból, hogy kifelé egy irányba tekintünk.”    Antoine De Saint-Exupéry 

Milliók keresik tökéletes párjukat, akivel megoszthatják életüket, mégis nő a válások száma. Mivel az emberek életük során sokat változnak, kapcsolataiknak is változniuk kell ahhoz, hogy a közelség és barátság érzése fenntartható maradjon. Ha nem tudjuk, hogy partnerünk mit gondol, hogy érzi magát, távol érezzük magunkat tőle. Néha úgy tűnik, teljesen különböző nyelvet beszélünk. Sokan a körülményeket hibáztatják, és csak azon gondolkodnak, hogyan léphetnének ki rossz kapcsolatukból. Ha kapcsolatunkon változtatni szeretnénk, először nekünk kell megváltoznunk! Nagyon nehéz persze úgy változnunk, hogy környezetünk is elfogadja ezt. Ehhez az kell, hogy a körülöttünk lévőket is megtaníthassuk az együttműködésre. És, ha mi megváltozunk, észre fogjuk venni, hogy partnerünk is változik.

Ha új kapcsolatra készülünk, akkor is ezer kérdést érdemes feltenni magunknak, érdemes jobban megismerni magunkat is, egyéniségünket, nyitottságunkat, elfogadó képességünket.

A találkozás-sorozat célja érzéseink jobb megértése, hatékonyabb kommunikáció kialakítása, és céljaink megvalósítása.

“ A házasság sikere nem azon múlik hogy megtaláltad-e a tökéletes partnert, hanem azon, hogy képes vagy-e alkalmazkodni ahhoz a személyhez, akivel valójában összeházasodtál.”

John Fisher

Egy sikeres kapcsolathoz nem két ember kell, hanem egy: mi magunk. A mi dolgunk, hogy elfogadjuk saját magunkat, ez az út mások elfogadásához! Hiszek abban, hogy a legtöbb dolog megoldható, ha érzelmeinket megtanuljuk irányítani! Érzelmeink irányításának képessége pedig elvezet bennünket életünk sikeres irányításához is.

“Végül mindentársaság összekötő ereje – legyen az házasság vagy barátság- a beszélgetés.”    Oscar Wild

Kapcsolat