Skip to content

Munkamódszer

– Erősségeidet megtaláljuk. Önbizalmadat, önbecsülésedet erősítjük. Személyes márkád értékét növeljük. Eredményeidet kihangsúlyozzuk.

-Életrajzodat és kísérő/motivációs leveledet ütőssé tesszük. Állásinterjúra felkészítelek, az egyéniségedhez passzoló legjobb interjúválaszokat felépítjük.

– Pozitív énképet és kisugárzást építünk. Stresszkezelésben, kommunikációfejlesztésben segítelek.

– Karrierterved együttgondolkodással elkészítjük. Segítem beilleszkedésed miután állást találtál.

– Segítek rejtett képességeidet felismerni és megerősíteni. Amennyiben válaszút előtt állsz és fontos lépést kell tenned, képes leszel a legjobb döntést hozni és sikeresen végigmenni a kiválasztott úton.

– Karrier és személyiségtesztekkel is segítem önismereted gazdagítását karrier-utad alakítását.

Teljes figyelmemet Rád fordítom! Segítek megtalálni a céljaid elérését akadályozó tényezőket. Együttgondolkodással megtaláljuk, mik a számodra legfontosabb célok, és felállítjuk a tervet ezek elérésére, önbizalmad növelésére, erősségeid teljesebb kihasználására, álmaid megvalósítására. Segítek a dolgokra objektíven és új nézőpontokból tekinteni és életed útját jó irányba fordítani.kuld-3U6B5146

 “Egy problémát nem lehet ugyanazzal a gondolkodással megoldani, mint amivel létrehoztuk.”  Albert Einstein

Teljes diszkrécióra számíthatsz! Visszajelzésekkel, ötletekkel, új nézőpontok felvetésével segítelek!


Közös erőfeszítéssel kitaláljuk, milyen, akár eddig rejtve maradt erősségekre támaszkodhatsz, esetleges álláskereséskor és a munkahelyeden hogyan tudod legjobban értékesíteni és érvényesíteni önmagad. (Tudtad, hogy a munkakeresés és az értékesítés között rengeteg a hasonlóság?)

Kapcsolat

cat-lion-mirror2Megtaláljuk, mik a leginkább hozzád illő módszerek, amelyek sikeresen hozzásegíthetnek céljaid eléréséhez. Megérdemled, hogy örömteli életet élhess!

Akik pszichológushoz fordulnak, hosszabb ideig, hónapokig, évekig járnak terápiára. Az életvezetési tanácsadás 3-6 találkozásból áll. A találkozások során olyan változások várhatók nézőpont és gondolkodás tekintetében, amelyek segítségével nemcsak az azonnali, hanem a későbbiekben felmerülő munkahelyi és magánéleti problémákkal is sikerül majd megküzdeni.

Vannak, akik barátaikhoz fordulnak tanácsért. Ez természetes, sőt jó dolog. De tudnunk kell, hogy a barátságok alapja a kölcsönös rokonszenv. Tehát barátaink nagy valószínűséggel egyet fognak akarni érteni velünk, nem valószínű, hogy új nézőpontból vagy mások nézőpontjából láttatják majd velünk helyzetünket. Továbbá barátaink a maguk élettapasztalatából indulnak ki, az ő választásuk nem biztos, hogy a mi helyzetünkben is épp a legjobb irány.karrier-boldogsag.hu:sunshine_Peter5A coaching jövőorientált program. Ennek az a lényege, hogy bármi is történt a múltban, megtörtént, viszont a jövőnket alakíthatjuk. Úgy, ahogyan mi szeretnénk. A coaching során visszatekintünk a múltba is, aminek elsődleges célja, hogy korábbi élet- vagy munkatapasztalatokat új megközelítésből vizsgáljunk. Korábbi élethelyzetek sikeres megoldásait kielemezzük, személyes értékeket találunk, köztük olyanokat is, amelyekről korábban talán nem is sejtette, hogy Önben rejlenek. Önbizalmat és erősebb önértékelést építünk. Olyan megoldási mintákhoz jutunk, amelyek a későbbiekben is hasznosak lesznek.

Kapcsolat