Munkamódszer

– Erősségeit megtaláljuk. Önbizalmát, önbecsülését erősítjük. Személyes márkájának értékét növeljük. Eredményeit kihangsúlyozzuk.

-Életrajzát és kísérő/motivációs levelét ütőssé tesszük. Állásinterjúra felkészítem, az egyéniségéhez passzoló legjobb interjúválaszokat felépítjük.

– Pozitív énképet és kisugárzást építünk. Stresszkezelésben, kommunikációfejlesztésben segítem.

– Karriertervét együttgondolkodással elkészítjük. Segítem beilleszkedését miután állást talált.

– Segítek rejtett képességeit felismerni és megerősíteni. Amennyiben válaszút előtt áll és fontos lépést kell tennie, képes lesz a legjobb döntést hozni és sikeresen végigmenni a kiválasztott úton.

– Karrier és személyiségtesztekkel is segítem önismeretét gazdagítani, karrierútját kialakítani.

Teljes figyelmemet Önre fordítom! Segítek megtalálni a céljai elérését akadályozó tényezőket. Együttgondolkodással megtaláljuk, mik az Ön számára legfontosabb célok, és felállítjuk a tervet ezek elérésére, önbizalmának növelésére, erősségeinek teljesebb kihasználására, álmai megvalósítására. Segítek a dolgokra objektíven és új nézőpontokból tekinteni és életútját jó irányba fordítani.kuld-3U6B5146

 “Egy problémát nem lehet ugyanazzal a gondolkodással megoldani, mint amivel létrehoztuk.”  Albert Einstein

Teljes diszkrécióra számíthat! Visszajelzésekkel, ötletekkel, új nézőpontok felvetésével segítem Önt!


Közös erőfeszítéssel kitaláljuk, milyen, akár eddig rejtve maradt erősségekre támaszkodhat, esetleges álláskereséskor és a munkahelyén hogyan tudja legjobban értékesíteni és érvényesíteni önmagát. (Tudta, hogy a munkakeresés és az értékesítés között rengeteg a hasonlóság?)

Kapcsolat

cat-lion-mirror2Megtaláljuk, mik a leginkább Önhöz illő módszerek, sikeresen hozzásegíthetik célja eléréséhez. Megérdemli, hogy örömteli életet élhessen!

Akik pszichológushoz fordulnak, hosszabb ideig, hónapokig, évekig járnak terápiára. Az életvezetési tanácsadás 3-7 találkozásból áll. A találkozások során olyan változások várhatók nézőpont és gondolkodás tekintetében, amelyek segítségével nemcsak az azonnali, hanem a későbbiekben felmerülő munkahelyi és magánéleti problémákkal is sikerül majd megküzdeni.

Vannak, akik barátaikhoz fordulnak tanácsért. Ez természetes, sőt jó dolog. De tudnunk kell, hogy a barátságok alapja a kölcsönös rokonszenv. Tehát barátaink nagy valószínűséggel egyet fognak akarni érteni velünk, nem valószínű, hogy új nézőpontból vagy mások nézőpontjából láttatják majd velünk helyzetünket. Továbbá barátaink a maguk élettapasztalatából indulnak ki, az ő választásuk nem biztos, hogy a mi helyzetünkben is épp a legjobb irány.karrier-boldogsag.hu:sunshine_Peter5A coaching jövőorientált program. Ennek az a lényege, hogy bármi is történt a múltban, megtörtént, viszont a jövőnket alakíthatjuk. Úgy, ahogyan mi szeretnénk. A coaching során visszatekintünk a múltba is, aminek elsődleges célja, hogy korábbi élet- vagy munkatapasztalatokat új megközelítésből vizsgáljunk. Korábbi élethelyzetek sikeres megoldásait kielemezzük, személyes értékeket találunk, köztük olyanokat is, amelyekről korábban talán nem is sejtette, hogy Önben rejlenek. Önbizalmat és erősebb önértékelést építünk. Olyan megoldási mintákhoz jutunk, amelyek a későbbiekben is hasznosak lesznek.

Kapcsolat