Skip to content

Hogyan legyünk sikeresek kapcsolatainkban?

HOGYAN LEHETÜNK SIKERESEK KAPCSOLATAINKBAN?

Sokszor hatalmas nehézséget okoz társunkkal való kapcsolatunk. Valami nem úgy működik, ahogy kéne. A dolgok nyitja sok esetben a kommunikációban van.

Segítek kapcsolatod javításában Önmagaddal és társaddal. Közös gondolkodással segítek lelki békéd megteremtésében. Segítek kiutat találni elakadásaidból, hogy életed és közös életetek továbblendülhessen.

Sokszor úgy érezzük, túlárasztanak bennünket a dolgok, amiket muszáj megtennünk, és a körülményeket tesszük felelőssé nehéz helyzetünkért. Ki kell deríteni, mi a legfontosabb cél, amit el szeretnél érni. Hiszem, hogy amikor pontosan tudjuk, mit akarunk, meg is tudjuk valósítani.

tomori nóra tanácsadó

Milliók keresik tökéletes párjukat, akivel megoszthatják életüket, mégis nő a válások száma. Mivel az emberek életük során sokat változnak, kapcsolataiknak is változniuk kell ahhoz, hogy a közelség, barátság és intimitás érzése fenntartható maradjon.

“Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.”  Tatiosz

Kapcsolat

Ha nem tudjuk, hogy partnerünk mit gondol, hogy érzi magát, távol érezzük őt magunktól. Néha úgy tűnik, teljesen különböző nyelvet beszélünk. Sokan a körülményeket hibáztatják, és csak azon gondolkodnak, hogyan léphetnének ki rossz kapcsolatukból. Ha kapcsolatunkon változtatni szeretnénk, először nekünk kell megváltoznunk! És, ha mi megváltozunk, észre fogjuk venni, hogy partnerünk is változik.

“Az élet megtanította nekünk, hogy a szeretet nem az egymás szemében való elmerülésből áll, hanem abból, hogy kifelé egy irányba tekintünk.”  Antoine De Saint-Exupéry

Ha új kapcsolatra készülünk, akkor is ezer kérdést érdemes feltenni magunknak. Érdemes jobban megismerni magunkat, érzéseinket, egyéniségünket, vágyainkat, nyitottságunkat, elfogadó képességünket, kommunikációnkat.

tomori nóra tanácsadó

Egy sikeres kapcsolathoz nem két ember kell, hanem egy: mi magunk. A mi dolgunk, hogy elfogadjuk saját magunkat, ez az út mások elfogadásához! Hiszek abban, hogy a legtöbb dolog megoldható, ha érzelmeinket megtanuljuk irányítani. Érzelmeink irányításának képessége pedig elvezet bennünket életünk sikeres irányításához is.

 “Végül minden társaság összekötő ereje – legyen az házasság vagy barátság – a beszélgetés.”  Oscar Wilde

Kapcsolat