Skip to content

Rólam

Kuld-3U6B5079-2-1 Humán erőforrás igazgatóként dolgoztam multinacionális nagyvállalatoknál tíz éven át.

Egyetemi éveim alatt a McKinsey and Company vezetési tanácsadó vállalat gyakornoka voltam. Majd a Price Waterhouse Coopers könyvvizsgáló cég vezetési tanácsadójaként dolgoztam. Ezután egy piacvezető nemzetközi élelmiszeripari gyártó cég, Kraft Jacobs Suchard (későbbi nevén Kraft Foods) magyarországi gyártó vállalatának humán erőforrás igazgatója voltam. Ezután egy vezető nemzetközi sörgyártó vállalat, Anheuser-Busch – Inbev magyarországi belső szolgáltató központjának (SSC) felállításában és irányításában vettem részt humán erőforrás igazgatóként.

Jelenleg  karrier tanácsadással és életvezetési tanácsadással foglalkozom. Arra törekszem, hogy munkámat a legmagasabb színvonalon lássam el.

Első diplomámat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem. Ezt követően az Oslo-i Egyetemen és a  London Business School 2 éves MBA programján tanultam.

A munkahelyi és a magánéleti emberi kapcsolatok mozgatóinak mélyebb megértése érdekében később pszichológiai tanulmányokat is folytattam a Yale Egyetem és a Johns Hopkins Egyetem kurzusain.

Az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának tagja vagyok.

Kiemelt területeim a karrier- és életvezetési tanácsadás területén belül a munkahelyi és magánéleti elakadások továbblendítése az önismeret, a kommunikáció és az érzelmi intelligencia fejlesztésével, konfliktusok megoldása, segítség abban, hogy hogyan álljuk meg helyünket sikeresen az üzleti világban, a munkahelyen és a családban.

Erősen empatikus egyéniségem miatt mindig, munkámban és magánéletemben is nagyon sok ember fordult hozzám karrier és személyes problémák megosztása és közös gondolkodás végett. Mindig maximális figyelemmel hallgatom meg a hozzám fordulókat. Objektív látásmóddal segítek a dolgok minél szélesebb körüljárásában és a lehetséges utak közötti választásban.

Megtapasztaltam, hogy milyen erős hatása van a pozitív pszichológiának és az érzelmi intelligenciának arra, hogy konfliktusainkat megoldjuk, és hogy életünket hatékonyabb és sikeresebb pályára lendítsük. Az a tapasztalatom, hogy ügyfeleim a közös munkánk során hosszú távra szereznek készségeket üzleti, munkahelyi és magánéleti vállalásaik sikeres megvalósítására.

Két lánygyermekemet nevelem, ők ma-holnap már felnőttek. Életem évtizedei során magam is átéltem a karrierút örömeit és nehézségeit, a magánélet, a gyermeknevelés és a család boldogságát és elakadásait.

Tomori Nóra

Humán erőforrás szakértő, életvezetési és karrier tanácsadó, coach

Kapcsolat

“Néha ott van előtted az ajtó, mindössze annyit kell tenned, hogy kinyitod, és megnézed, mit rejt.” Nora Roberts

 “Az alkalom fel nem ismerésén, a tévedésen a legjobb szándék sem segít.  A reális szem, a döntés és határozott cselekvés képessége viszont… meg tudja sokszorozni az erőt.” Kosáry Domokos.