Skip to content

Karrier támogatás

Mit jelent a karrier tanácsadás/karrier coaching?

A karrier  tanácsadás/karrier coaching olyan támogatást jelent, amely során erősségeidre, értékeidre támaszkodva, közös gondolkodással segítek céljaid elérésében. A 3-5 személyre szabott beszélgetés során szükség és igény szerint tesztek és sokéves humán erőforrás vezetői tapasztalatom segítségével haladunk.

Munkánk és szakmai életünk során sokkal több hasznos és később sokszorosan kamatozó tapasztalatot gyűjtünk össze, mint gondolnánk, és sokkal több személyes erősségre, készségre támaszkodhatunk, mint amit magunkról elhiszünk!

Sokszor nehéz szakmai és személyes értékeinket felismerni és tudatosítani önmagunkban. Ha viszont megtesszük, sokkal nagyobb önbizalomra tehetünk szert és messze több sikerre számíthatunk, mintha elmulasztjuk!

Ötletekkel és új nézőpontokkal segítem életutad alakítását, vagy esetleges döntéshelyzetedet. A néhány alkalomból álló találkozás-sorozat tapasztalatai és felismerései hosszú távon is kamatoznak majd!

Teljes figyelmemet Rád fordítom! Közös erőfeszítéssel megtervezzük, hogy céljaid hogyan érhetők el, milyen erősségekre és segítségekre támaszkodhatsz, és hogyan tudod legjobban értékesíteni Önmagad. (Tudtad, hogy a munkakeresés és az értékesítés között rengeteg a hasonlóság?) Megérdemled, hogy kielégítő, és örömteli munkaéletet élhess!

karrier

Ha sikerül megtalálnod új munkahelyed, támogatlak a beilleszkedési szakaszban is!

 “Minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik, de a második lépést is meg kell tenni, és a harmadikat, meg az összes többit, amik a célod eléréséhez szükségesek.”   D. Millman

Kapcsolat