Karrier támogatás

Mit jelent a karrier tanácsadás/karrier coaching?

A karrier  tanácsadás/karrier coaching olyan támogatást jelent, amely során erősségeire, értékeire támaszkodva, közös gondolkodással segítek céljának elérésében. A 3-5 személyre szabott beszélgetés során szükség és igény szerint tesztek és sokéves humán erőforrás vezetői tapasztalatom segítségével haladunk.

Munkánk és szakmai életünk során sokkal több hasznos és később sokszorosan kamatozó tapasztalatot gyűjtünk össze, mint gondolnánk, és sokkal több személyes erősségre, készségre támaszkodhatunk, mint amit magunkról elhiszünk!

Sokszor nehéz szakmai és személyes értékeinket felismerni és tudatosítani önmagunkban. Ha viszont megtesszük, sokkal nagyobb önbizalomra tehetünk szert és messze több sikerre számíthatunk, mintha elmulasztjuk!

Ötletekkel és új nézőpontokkal segítem életútjának alakítását, vagy esetleges döntéshelyzetét. A néhány alkalomból álló találkozás-sorozat tapasztalatai és felismerései hosszú távon is kamatoznak majd!

Teljes figyelmemet Önre fordítom! Közös erőfeszítéssel megtervezzük, hogy céljai hogyan érhetők el, milyen erősségekre és segítségekre támaszkodhat, és hogyan tudja legjobban értékesíteni Önmagát. (Tudta, hogy a munkakeresés és az értékesítés között rengeteg a hasonlóság?) Megérdemli, hogy kielégítő, és örömteli munkaéletet élhessen!

Karrier támogatás

Ha sikerül megtalálnia új munkahelyét, támogatom Önt a beilleszkedési szakaszban is!

 “Minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik, de a második lépést is meg kell tenni, és a harmadikat, meg az összes többit, amik a célod eléréséhez szükségesek.”   D. Millman

Kapcsolat